Afbeelding

Opbouw WiSH Outdoor officieel begonnen

NULL

Opbouw WiSH Outdoor officieel begonnen


Beek en Donk – Het groene, openstaande weiland aan de Lekerstraat in Beek en Donk, beter bekend als Festivalterrein de Aa, begint weer vorm te krijgen. Dinsdag begon officieel de opbouw van WiSH Outdoor. Bijna veertig vrijwilligers waren in touw om de eerste contouren van het festival zichtbaar te maken.

800 vrijwilligers
“We mogen dit jaar rekenen op 800 vrijwilligers”, vertelt medeorganisator Jimmy van der Leemputten trots. “We noemen ons zelf een familie, waarbij iedereen welkom is.” Het aantal vrijwilligers dat nu op het terrein werkt voor WiSH Outdoor wordt met de dag meer. “De laatste dagen voor het festival is het hier echt gekkenhuis. Dan loopt er wel een paar honderd man rond. Daar zitten zowel vrijwilligers als bijvoorbeeld leveranciers bij.”

Kaarten
De kaarten voor alleen zaterdags zijn helemaal uitverkocht. Voor zondag zijn er nog wel kaarten verkrijgbaar voor WiSH Outdoor. Ook zijn de ‘WiSH to the MAX’-tickets nog verkrijgbaar. Dit zijn tickets voor vrijdag, zaterdag én zondag. Kaarten zijn te koop via de website www.wishoutdoor.com of bij lokale verkooppunten, welke op de website van het festival vermeld staan.

Lees donderdag het hele verslag in De MooiLaarbeekKrant.