Afbeelding

Vier dagen plezier op kermis Mariahout

NULL

Vier dagen plezier op kermis Mariahout


Mariahout – Onder grote belangstelling opende wethouder Theodoor Biemans zaterdagmiddag de kermis van Mariahout. Vele inwoners kwamen afgelopen weekend naar het Oranjeplein om van het jaarlijks terugkomende evenement te genieten.

DéDé Danceballet gaf tijdens de opening op de vloer van de botsauto’s een mooi optreden. Vervolgens vond de officiële opening plaats. De attracties stonden op dit moment stil en dat was niet voor niets. Theodoor mocht diverse prijzen aan de kinderen verloten. Terwijl sommigen met een heuse slang (knuffelbeest) naar huis gingen, prijkten anderen met een grote snoepzak. Nadat alle lootjes vergeven waren, vonden alle kinderen weer hun weg naar de attracties, welke weer volop begonnen met draaien.

Zaterdagavond vond het schieten voor de jeugd plaats in de schiettent. Dani Raaijmakers ging met de eerste prijs naar huis. Ziggy Daniëls werd tweede en Rein Slaats werd samen met Pim Schepers derde.

Voor het Lunapark werden maandagavond drie dagkaarten vergeven tijdens een wedstrijd eendjesvissen. Lucas Martens, Yannick Valk en Ruben Maas mochten zich een dag lang uitleven in de attractie.

Dinsdag vond de bekendmaking van de winnende kermisvlaggen plaats. Zowel Luuk van Dorn won met zijn vlag als Mijntje en Egidio Verhoeven. Tevens was dinsdag de laatste dag van de kermis.

De organisatie blikt positief terug op het evenement. Miriam Berkvens: “Het is mooi druk geweest. Elke dag is goed verlopen op de kermis en we hebben goed weer gehad, ook heel fijn.”

Klik hier voor foto’s van Mariahout kermis.