Afbeelding

Zondag eerste reggae en ska festival in Laarbeek

NULL

Zondag eerste reggae en ska festival in Laarbeek 


Aarle-Rixtel – De voorverkoop voor ‘Lowman’ is in volle gang. Dit eerste Laarbeekse reggae en ska festival vindt plaats op zondag 23 juni vanaf 14.00 uur aan de Schoolstraat te Aarle-Rixtel, ter hoogte van OJA. De voorbereidingen zijn nagenoeg rond. Bandjes en DJ’s zijn geboekt, diverse kraampjes (in stijl) en bezigheden voor kinderen zijn geregeld. De vrijwilligers van organisatie ‘Lowman’ en van het OJA hebben het er al weken druk mee.

‘Lowman’ wordt geopend door de Belgische reggaezanger Dr.Rocksteady. Hij laat zich begeleiden door een muziekband. Als tweede betreedt Consciousness het podium. Consciousness is een heerlijke en één van de betere reggaebands die Nederland rijk is. De bandleden zijn voornamelijk afkomstig uit Helmond en omgeving en weten het publiek altijd aan het dansen te krijgen met een traditionele mix van roots en reggae. Het festival wordt afgesloten met Skalala. Deze zeer dynamische ska-band speelt ska-klassiekers en andere bekende nummers op die herkenbare, ritmische ska-manier met blazers. Tussen en na de livesets wordt de muziek verzorgd door diverse regionale reggae DJ’s (tot 20.00 uur buiten, na 20.00 uur binnen).

Kaarten zijn (nog) te koop in Aarle-Rixtel bij het OJA, café De Vrienden en snoeperij Jantje aan de Kerkstraat, in Helmond bij Muziekcafé en Lokaal 42. De entreeprijs bedraagt €5,- in de voorverkoop. Op de dag zelf betaal je €7,-. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Wil je verzekerd zijn van een gezellige relaxte en hopelijk zonnige reggaemiddag, koop dan een ticket in de voorverkoop. Het aantal is beperkt. Voor meer informatie mail naar festival.lowman@gmail.com. Tot ziens bij ‘Lowman’.