Komend weekend SplasH!!

NULL

Komend weekend SplasH!!


Beek en Donk – Komend weekend staat bol van muziek, sport, spel en gezelligheid tijdens het vervolg van de Laarbeekse Juni Watermaand met het 2-daags evenement SplasH!! Een zwoele muzikale zaterdagavond zit er waarschijnlijk helaas niet in, maar de grote feesttent aan de Dijkstraat zal verwarmd zijn, dus dat mag geen probleem zijn.

De coverband Eclips XL en de Belgische zanger Jaring, ook wel de Europese Neil Diamond genoemd, gaan vanaf het overdekte podium in het kanaal zaterdagavond voor muzikaal vertier zorgen.

Het bekende 'Teugeldersschip Trekken', inmiddels al voor het negende achtereenvolgende jaar georganiseerd, is het hoofdonderdeel op zondagmiddag. Het populaire 'Spijkerbroekhangen boven het Kanaal!', 'Ren naar de Bel' en het nieuwe onderdeel de 'Kartonnen Botenrace' zijn de aanvullende activiteiten deze middag. De eerste kartonnen boten zijn inmiddels al op geheim gehouden locaties in elkaar geknutseld. De bekende kletser Frank Schrijen uit Boxmeer praat de sportieve middag aan elkaar, dus dat beloofd lachen te worden.

Beide dagen is het evenement gratis te bezoeken. Mochten de weersomstandigheden wat minder zijn, bezoekers staan altijd droog. Ter plekke is een hapje en een drankje te verkrijgen. Het enige wat bezoekers zelf mee moeten brengen is gezelligheid. SplasH!! vindt plaats in- en rond het kanaal nabij de Beekse brug.