Afbeelding

Uitslag loterij scouting Lieshout/Mariahout

NULL

Uitslag loterij scouting Lieshout/Mariahout


Lieshout/Mariahout - De scouting Lieshout/Mariahout maakte op zaterdag 22 juni met haar leden een uitstapje naar een speeltuin en het gilde in Lieshout. Nadien ging de groep eten bij Mac Donalds, waar ook zij ook de trekking van de loterij hielden.  


De hoofdprijs was een bon om onbeperkt tapas te eten inclusief drank voor 4 personen bij restaurant De Pelgrim in Mariahout. Deze prijs is gewonnen door fam. M v/d Baar uit Lieshout. De scouting wenst hem veel eetplezier in Mariahout toe.

Ook zijn er diverse andere prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers, te weten: 3 bloemenbonnen van bloemenspeciaalzaak 'bloemend' uit Lieshout, een speelgoed grasmachine van tuin- en parkmachines Erik Barten uit Mariahout, gereedschapsets van Raaijmakers keukens uit Mariahout, een speelgoedgarage van garage VKS uit Lieshout, een krat gevuld met boodschappen van Jumbo Lieshout – Mariahout, een tegoedbon van boomkwekerij T. Teunisse uit Lieshout en buxushaag plantjes van boomkwekerij Th. Biemans uit Lieshout. Alle prijzen zijn of worden persoonlijk afgegeven bij de prijswinnaars.

De scouting wil deze mensen hartelijk bedanken voor het belangeloos beschikbaar stellen van deze prijzen. Daarnaast bedanken zij alle mensen die loten gekocht hebben. Er is hiermee ruim 1300 euro opgehaald. De scouting kan dit goed gebruiken nu de nieuwe accommodatie in zicht is.

Scouting Lieshout/Mariahout wenst iedereen een heel fijne vakantie toe. Hun nieuwe seizoen begint weer eind augustust/begin september, hoogstwaarschijnlijk met een nieuwe blokhut. 

foto: de voorzitter van scouting Lieshout Mariahout, Theodoor Biemans reikt de hoofdprijs van de loterij uit aan de heer M. van de Baar uit Lieshout.