Afbeelding

Kringwedstrijd Brabants Wipschieten

Sportnieuws

Kringwedstrijd Brabants Wipschieten


Aarle-Rixtel – Op het mooie ‘Jan van Dooren’ gildepaviljoen van het Onze Lieve Vrouwe gilde is op zondag 30 juni geschoten om de beschikbare prijzen van de Kringwedstrijd Brabants wipschieten. 29 Schutters uit kring Peelland deden hier aan mee.

De schutters uit Laarbeek presteerde slecht op deze dag en moesten hun meerder erkennen in de schutters van Lierop en Someren. De 3e prijs personeel is voor Ruud Mijnsbergen van het sint Servatius gilde uit Lieshout. Vrije Hand 5e Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel. 1e puistprijs Tonny Gevers sint Antonius gilde Beek en Donk. 3e puistprijs voor Toon Pennings Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel. 4e en 7e puistprijs Huub v/d Heuvel Sint Leonardus gilde Beek en Donk. 5e Bertus van Rixtel Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel.

De volgende vrije wedstrijd Brabants wipschieten is op 14 Juli wederom op het “Jan van Dooren” gildepaviljoen van het Onze Lieve Vrouwe gilde. Aanvang 13:00 uur. Wilt u ook een keer kennis maken met de schietsport?Belangstellenden zijn van harte welkom op het 'Jan van Dooren' gildepaviljoen om een wedstrijd mee te maken op deze zondag.