Wijkzuster geeft uitleg over zorg

NULL

Wijkzuster geeft uitleg over zorg


Beek en Donk – In de ontmoetingsruimte van de Waterpoort geeft vereniging Tot uw Dienst op maandag 8 juli vanaf 14:00 uur uitleg over zorg. Tot uw Dienst is een zorgbemiddelingsbureau voor professionele hulp uit PGB en eigen budget. De wijkzuster informeert de aanwezigen over alle mogelijkheden.

Bij Tot uw Dienst staat de klant centraal; zorg zoals de klant het wil, altijd dezelfde zorgverleners en wanneer het de klant uitkomt. Zij hebben zorgverleners voor huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. Een combinatie van deze hulp met dezelfde zorgverlener is mogelijk. Tot uw Dienst werkt kleinschalig en alleen binnen Laarbeek. Nieuw is huiswerk/sociaal-emotionele begeleiding voor een kind.

Alle wijzigingen in de zorg roepen veel vragen op. Wilt u weten hoe het zit of heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Iedereen is van harte welkom op 8 juli om vragen te stellen. De wijkzuster staat de aanwezigen graag te woord.
Voor hulp en vragen kunt u terecht bij Tot uw Dienst op werkdagen van 10.00 tot 11.30 uur op tel. 06–3064012. Adres: De Klumper 2 in Lieshout.