Het is zo ver: WiSH Outdoor 2013

NULL

Beek en Donk – Het is zo ver. De eerste campinggasten zijn gearriveerd, de tentjes worden opgezet en vanavond barst het eerste feest los van WiSH Outdoor 2013. Het festival begint klein met deze campingbezoekers van Camp Wow! en beleeft zaterdag al meteen een hoogtepunt met 20.000 bezoekers. Ruim 250 artiesten treden op, verdeeld over 3 dagen en 11 verschillende podia.

Camping
Voor het eerst in de geschiedenis van WiSH Outdoor biedt de organisatie de mogelijkheid om pal naast het festivalterrein te overnachten op Camp WOW! De festivalcamping is van alle gemakken voorzien om bezoekers een aangenaam weekend te bezorgen. Er kan relaxt worden in de Carribean Lounge, er is een supermarkt, een blikkenbar en er zijn luxe sanitaire voorzieningen. Vrijdag 5 juli vindt de officiële opening van de camping plaats. Op maandagochtend 8 juli sluiten de poorten weer. Bezoekers met een campingticket kunnen vrijdagavond een pre-party verwachten met onder andere Firebeatz, The Partysquad, Dimaro ft. Little D en Candyland.

Weersverwachting
Het belooft een WiSH-weekend met prachtig weer te worden. De temperatuur stijgt waarschijnlijk boven de 25 graden uit. Toch zal het ’s avonds afkoelen. De organisatie adviseert daarom om een trui of vest mee te nemen naar het festival. Er zijn kluisjes aanwezig waar bezoekers hun spullen op kunnen bergen. Zonnebrand is niet toegestaan op het festivalterrein. Er is een KWF fight cancer-team aanwezig, welke bezoekers insmeert tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Daarnaast is er ook op diverse plekken op het terrein gratis zonnebrand te verkrijgen.

Tickets
Er zijn nog enkele campingtickets en zondagtickets beschikbaar voor WiSH Outdoor. Deze tickets zijn te verkrijgen via de online ticketshop van WiSH Outdoor, te vinden op de website www.wishoutdoor.com. Het is ook mogelijk om een ticket te upgraden. Op deze website is ook alle laatste informatie over het festival te vinden. Daarnaast kan de timetable hier gedownload worden.

Service Center
Op het WiSH Outdoor-terrein is een service center aanwezig. Hier kunnen bezoekers terecht voor alle vragen over het festival. Ook is de nieuwe WiSH Outdoor- merchandise daar te vinden. Ook diverse handigheden waarop je als bezoeker vaak misloopt, zijn te verkrijgen, zoals deodorant, zonnebrand en spiegels. Op WiSH Outdoor kun je aan de bar alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt op het festivalterrein. Hier is het mogelijk om te pinnen én met contant geld te betalen.

Adres
WiSH Outdoor 2013 wordt gehouden op ‘Festivalterrein de Aa’, ter hoogte van Lekerstraat 4 in Beek en Donk (gemeente Laarbeek) in Noord-Brabant.

Openingstijden
Vrijdag 5 juli 2013 (alleen camping gasten)
Zaterdag 6 juli 2013 van 14:00 uur tot 02.00 uur.
Zondag 7 juli 2013 van 14:00 uur tot 23:30 uur.