Afbeelding

Campinggasten genieten van Pre-Party

NULL

Campinggasten genieten van Pre-Party


Beek en Donk - Engelsen, Duitsers, Belgen en zelfs Israëliërs: de eerste campinggasten van WiSH Outdoor arriveerden gisterenmiddag en kwamen van heinde en verre. 's Middags bouwden zij hun tentje op; 's avonds genoten zij van de Pre-Party.

In één van de tenten die WiSH Outdoor rijk is, vond het feest plaats. Niet alleen campinggasten waren aanwezig: ook vele Laarbekenaren kwamen een kijkje nemen en genoten van het 'voorproefje' op zaterdag en zondag. Hoewel de tent niet helemaal gevuld was, zat de sfeer er goed in. Onder andere Billy the Kit, The Partysquad en Candyland lieten de bezoekers uit hun dak gaan. De menigte had zich voor in de tent verzameld en dreunde mee met de beat die uit de speakers kwam. 

Om 00.30 uur zat de Pre-Party erop. Vanmiddag opent WiSH Outdoor om 14.00 uur de deuren. Er zijn geen tickets meer voor vandaag verkrijgbaar. Het festival is met 20.000 bezoekers helemaal uitverkocht. Voor morgen zijn nog wel enkele tickets beschikbaar. Kijk voor meer informatie op: www.wishoutdoor.com.