Afbeelding

Vrijwilligersdag Emmausgangers

NULL

Vrijwilligersdag Emmausgangers


Mariahout – Voor de vrijwilligers van de Parochie Mariahout en Lieshout werd zondag 30 juni de jaarlijkse vrijwilligersdag gehouden. Sinds enkele jaren wordt deze dag gehouden in het Openluchttheater.

De dag begon met een eucharistieviering die werd voorgegaan door de nieuwe pastoor Jos Verbraeken. Tijdens de viering werd vooral stilgestaan bij alle vrijwilligers en hun werk. Het jongerenkoor de Halmen zorgde voor de muziek. De locatie en het mooie weer zorgden voor een mooie viering. Aansluitend was er tijd om gezellig te buurten onder het genot van een kopje koffie en een broodje en voor de liefhebbers een biertje.

Pastoor Verbraeken hield nog een korte toespraak in aanwezigheid van Pater Wester en broeder Lucas met name over het vrijwilligerswerk in de parochie. Ook sprak hij even over de nieuwe parochie, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout, die sinds 1 juni een feit is.

Het is een leuke middag geworden en hierbij worden alle vrijwilligers van de Emmausgangers bedankt voor al hun werk en wenst het bestuur van de Emmausgangers iedereen een heel fijne vakantie toe.