Twee muzikale kindervoorstellingen in Openluchttheater

NULL

Twee muzikale kindervoorstellingen in Openluchttheater

Mariahout - Deze week zijn er twee heel leuke, en vooral hele muzikale kindervoorstellingen te zien in het Openluchttheater. Op maandag vertelt en zingt Ageeth de Haan het verhaal over de vriendschap van al de dieren. Daarna komen Cees en Cees met een voorstelling om je vingers bij af te likken. Dat wordt dus lekker meezingen en meedansen in Openluchttheater Mariahout.


Bijt-ie in je Bil!
Op maandag 15 juli om 14:30 uur is de tribune van het Openluchttheater speciaal gereserveerd voor de allerkleinste. Bijt-ie in je Bil! is een muzikaal dierenavontuur van Ageeth de Haan en PipaPanda. Samen zingen en dansen ze langs de meest gezongen crècheliedjes van de succesvolle cd ‘Bijt-ie in je Bil!’.

Met liedjes over hun wilde dierenvriendjes van de WNF-Baboeclub willen Ageeth de Haan en PipaPanda de kinderen al van jongs af aan betrekken bij de natuur. Van de kinderen wordt wel wat fantasie verwacht, maar die weet Ageeth met haar aanstekelijke liedjes en overtuigende spel moeiteloos bij hen boven te brengen. Een bijzonder meezingconcert voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Zonder vingers
Op donderdag 18 juli om 14:30 gaan Cees en Cees lekkere snoeppannenkoeken bakken. Speciale pannenkoeken met slagroom, bananen, chocoladesaus, stroop, poedersuiker, kaas, jam en vanillevla. De kinderen mogen ze zelf makken zoals ze willen. Eet smakelijk!

Zonder vingers is een wervelende en interactieve muzikale kindershow om je vingers bij af te likken. Hoe combineer je salsa, country, jazz en een kinderliedje? Cees en Cees weten het bijna en brengen hun voorstelling dan ook vol overtuiging. Ze zijn snel, humoristisch en muzikaal. Samen zorgen Cees en Cees voor een voorstelling waarin iedereen vanaf 4 jaar kan meezingen, meevoelen en vooral meedoen.

Voor kaarten en meer informatie gaat u naar www.oltm.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!