Gevonden en verloren voorwerpen WiSH

NULL

Gevonden en verloren voorwerpen WiSH


Beek en Donk - Na het afgelopen WiSH-weekend zijn er bij de gemeente erg veel gevonden voorwerpen aangegeven. Van een aantal stukken hebben we de afzender kunnen achterhalen, er zijn echter nog veel items waarvan de eigenaar onbekend is. Als u iets verloren bent, kunt u deze stukken wellicht – na een goede beschrijving – bij de gemeente terugvinden.


Voor de aangifte van gevonden / vermiste voorwerpen kunt u tijdens openingsuren terecht bij de receptie van het gemeentehuis.

Voor gevonden of verloren voorwerpen kunt u terecht in het gemeentehuis Laarbeek en dus niet meer zoals ‘vroeger’ bij de politie.

U kunt voorwerpen die u gevonden heeft afgegeven worden bij de receptie van het gemeentehuis Laarbeek. Ook kunt u daar een melding doen van vermiste voorwerpen. Alles wordt geregistreerd en u krijgt een aangifte- of ontvangstbewijs. Per jaar gaat het in Laarbeek om ongeveer 140 à 150 voorwerpen. Kleine(re) gevonden voorwerpen worden bewaard in het gemeentehuis.
Gevonden voorwerpen met een waarde van € 450 of minder worden drie maanden bewaard. Daarna worden ze teruggegeven aan de vinder, verkocht of vernietigd. Voorwerpen met een waarde boven de 450 euro worden een jaar bewaard.