Afbeelding

Vierde koningswedstrijd voor Yvonne Bos

Sportnieuws

Vierde koningswedstrijd voor Yvonne Bos


Beek en Donk - H.S.V. Het Geduld heeft de vierde koningswedstrijd gevist. Het heet dan wel een Koningswedstrijd maar dit keer was het een Koningin die er met de dagprijs vandoor ging en wel Yvonne Bos, zij had maar liefst met de telling bijna zes kilo vis in haar netje zitten en deelde daarmee een flinke klap uit aan het deelnemersveld.

Henk Steegs had met het aantal vis weer het grootse woord: 28 stuks werden er geteld en hiermee pakte hij een verdienstelijke tweede plaats in het dag klassement.

In het algemeen klassement staat, jawel, de jeugdkampioen van vorig jaar bovenaan, maar dan nu bij de senioren. Het zou een stunt zijn als hij ook hier de titel pakt, maar zo ver is het nog lang niet. Hij wordt namelijk op de voet gevolgd door Henk van der Vegt en Gerard van Eert, de top 3 zit nog dicht bij elkaar.

Bij de jeugd was Teun Bosmans op alle fronten het beste en pakte de volle 40 punten. In het algemeen klassement staat Harm van Rixtel bovenaan, op de voet gevolgd Teun Bosmans en Dennis Gruijters. De vereniging neemt nu even een vakantiepauze en gaat dan weer verder met de koningswedstrijden en wel op 10 augustus, dit is een wedstrijd op de Zuid-Willemsvaart. De precieze locatie wordt tijdig bekendgemaakt.