Daguitstapje Zonnebloem afdeling Beek en Donk

NULL

Daguitstapje Zonnebloem afdeling Beek en Donk


Beek en Donk – De Zonnebloem afdeling Beek en donk maakt op 13 augustus een uitstapje naar het Boerenbondsmuseum in Gemert. Deze dag is bedoeld voor alle mensen, die tot onze doelgroep behoren zoals thuiswonende zieken, eenzamen, gehandicapten en andere personen, die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en in Beek en Donk wonen. Ongeacht of men wel of geen ondersteunend lid is. Deze dag duurt van 8.45 uur tot 16.30 uur. 

Men vertrek om 8.45 uur en 9.00 uur met het treintje en met auto’s. In het treintje kunnen maximaal 25 personen mee. De gasten, die op de heenweg meegaan met het treintje, gaan op de terugweg met de auto’s terug. Ook mensen met een rolstoel zijn van harte welkom, wij vragen deze mensen om zelf gebruik te maken van een taxibusje, om 9.30 uur staan onze vrijwilligers bij het Boerenbondsmuseum klaar om u te ontvangen.

Aankomst boerenbondsmuseum om 10.00 uur, waar de koffie klaar staat. Aansluitend is er een rondleiding met een gids. Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden. Een heus dorpsplein met daaraan gelegen een schop, bakhuis, smederij, klompenmakerij. Andere kunnen een huifkarrentocht maken. Om 13.00 uur is er een uitgebreide koffietafel waarna er een huifkarrentocht, een rondleiding en mogelijkheid om van de zon te genieten. De dag is ten einde om 16.00 uur zodat iedereen weer tussen 16.30 en 17.00 uur in Beek en Donk is. Dit alles kan de organisatie u aanbieden voor de prijs van € 15,-, te betalen bij opgave.

De zonnebloem is een vrijwilligersvereniging en kan nog altijd vrijwilligers gebruiken. Wie deze dag wil bijwonen kan zich tot 4 aug. bij mw. Ria Derksen, tel. 464150 of bij mw. Toos van der Linden, tel. 462974.