Seniorenvereniging KBO Lieshout bruist van activiteiten

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout bruist van activiteiten


Lieshout - Seniorenvereniging KBO Lieshout houdt op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus weer een bedevaart naar Kevelaer. Fietsers vertrekken voor deze ‘KBO Lieshout Radwallfahrt’ vanaf het Dorpshuis. Pater Verstappen verzorgt de H. Mis en het Lieshoutse Seniorenkoor Vogelenzang zorgt voor de muzikale begeleiding.

De overnachting is in het Priesterhuis. Na het ontbijt op vrijdagmorgen keren de fietsers weer huiswaarts.
Het is ook mogelijk om met de bus te reizen. Die vertrekt donderdagmiddag en keert na het diner in Kevelaer weer terug richting Lieshout.

'Samen uit Eten'

Op woensdag 11 september gaat KBO Lieshout weer ‘Samen uit Eten’. Deze keer is gekozen voor Eeterij Tante Pollewop in Aarle-Rixtel. Voor een mooie prijs verzorgt het restaurant een driegangen keuzemenu. De seniorenvereniging biedt u daarbij een consumptie aan. Heeft u geen vervoer of bent u alleen en vindt u het moeilijk om mee te gaan? Laat het even weten bij de Inloop, KBO Lieshout regelt vervoer voor u.

Busreis voor Supersenioren
Voor de Supersenioren is er op donderdag 12 september een bustocht door Eindhoven met Wim Daniëls als gids. Supersenioren zijn senioren die niet goed meer kunnen deelnemen aan de gewone activiteiten van de KBO. Onderweg is een koffiestop en de middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Busreis naar Tiel
De reiscommissie is druk bezig met de invulling van het dagprogramma van de busreis naar Tiel. Deze is op maandag 16 september. Het programma vermeldt een bezoek aan het Fruitcorso en een diner ter afsluiting.

Kaarten
Het nieuwe kaartseizoen begint in augustus. Maandagavond 12 augustus om 19.30 start het rikken en jokeren. Iedereen is van harte welkom om een kaartje te komen leggen. Op donderdagavond 20.00 uur start de bridgeclub.

Filmcyclus
In september gaat de filmcyclus van de vier Laarbeekse seniorenverenigingen weer van start. De datums zijn de dinsdagmiddagen 10 september, 1 en 22 oktober en 10 november. Philip Verdult, filosoof-theoloog aan de Radboud Universiteit Nijmegen, houdt steeds een inleiding en nabespreking.

Kunstgeschiedenis
Op maandagavond 7 oktober begint de tweede lezingenreeks kunstgeschiedenis door mevrouw Ine Pels. De lezingen vinden plaats in het Bavaria Brouwerij Café in Lieshout.

Aanmelden
Voor alle activiteiten geldt dat u zich kunt aanmelden bij de Inloop in het Dorpshuis. U kunt hier ook meer informatie krijgen en de kosten van deelname voldoen. Let u op de gewijzigde tijden van de Inloop tijdens de zomervakantie? Op de dinsdagen 30 juli en 6 augustus is de Inloop van 13.30 tot 14.30 uur. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging.