Afbeelding

Mobiel en actief de zomer door in Laarbeek

NULL

Mobiel en actief de zomer door in Laarbeek


Lieshout – Kunt u niet meer zo lang staan of lopen, waardoor winkelen of een dagje uit niet meer kan? Het Wit-gele Kruis Lieshout-Mariahout leent een rolstoelfiets of een scootmobiel uit aan alle inwoners van Laarbeek. Deze staan voor u klaar bij TRIA Fietsen in Lieshout.

De rolstoelfiets met versnellingen is een driewieler met een comfortabele kuip aan de voorkant.
Met deze fiets kunt u veilig iemand vervoeren. De rolstoel is gemakkelijk los te koppelen, om ergens naar binnen te rijden.

De scootmobiel vergroot uw wereld als u slecht ter been bent of als uw uithoudingsvermogen beperkt is. Bij het scootmobielpark in Aarle-Rixtel leert u in een paar lessen hoe u veilig rijdt. U kunt daarna met een gerust gevoel de weg op.

Heeft u zin om in actie te komen en deze zomer frisse buitenlucht op te snuiven? Laat u niet weerhouden. U kunt op werkdagen tussen 10 en 11 uur informeren bij het Wit-Gele Kruis Lieshout-Mariahout, Grotenhof 44D in Lieshout of bellen naar: 0499-421369. Informatie is te lezen op www.wit-gelekruis.nl.

De rolstoelfiets en de scootmobiel staat bij TRIA Fietsen, Papenhoef 21, 5737 BS in Lieshout. Telefoon: 0499-425360. Informatie over het scootmobielpark in Aarle-Rixtel vindt u op www.scootmobielpark.nl