Afbeelding

Laatste kindervoorstellingen van dit seizoen

NULL

Laatste kindervoorstellingen van dit seizoen 


Mariahout - Deze week spelen de laatste kindervoorstellingen van dit seizoen in het Openluchttheater. Op maandagmiddag en zaterdagavond verandert het Openluchttheater in een sprookjesbos, waar zich het ongewone verhaal van Roodkapje afspeelt. Op donderdagmiddag speelt zich hier het verhaal van de zeerover Woeste Willem af. Naast deze afsluiters van het kinderseizoen staat deze week ook een gezellige middag voor de senioren van Laarbeek op het programma. Een drukke maar erg leuke theaterweek.

Roodkapje
De jeugdproductie van Toneelvereniging Mariahout vertelt op maandag 5 augustus om 14.30 uur en op zaterdag 10 augustus 19.00 uur het verhaal van Roodkapje. Gewoon Roodkapje? Nee. Roodkapje zoals het echt gebeurd is. En dat is niet zoals men denkt dat het gebeurd is. Een grappig sprookje zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Woeste Willem
Kom Van Het Dak Af Band speelt op donderdag 8 augustus het verhaal van Woeste Willem, die in zijn zelfgebouwde huis aan de rand van een meer woont. Hij is ooit zeerover geweest en vertelt veel verhalen over zijn woeste avonturen op zee. Maar als zijn vriendinnetje Franka voorstelt samen een vlot te bouwen om een schat te zoeken wordt hij opeens stil, hij moet Franka iets bekennen… Een vrolijke muzikale voorstelling met eigenwijze liedjes over vriendschap, vliegers, vissen en vreemde vogels.

Let op: Dit zijn de allerlaatste kindervoorstellingen van dit theaterseizoen! Op zaterdagavond sluit de jeugdproductie van Toneelvereniging Mariahout het kinderseizoen af met de laatste voorstelling van Roodkapje. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Seniorenmiddag Ten Blakke
Een gezellige middag voor senioren van Laarbeek. Henri Bouwmans zal op een geheel eigen wijze Laarbeekse mensen ontvangen en “bevragen”. Met medewerking van o.a. het Seniorenorkest, weerman Joan Verschuuren, Zuster Madeleine en de Beek en Donkse groep Waizennutmar. Een middag gegarandeerde Brabantse gezelligheid!

Miss Montreal
Alvast een kleine sprong naar volgende week, want dan staat Miss Montreal in het Openluchttheater! Op 9 augustus blaast zij iedereen omver met haar buitengewone zangstem. De ontwapenende, op het eerste gezicht oersimpele deuntjes zijn een mengeling van pop en cabaret, waarmee ze ieder publiek gegarandeerd enthousiast krijgt. Miss Montreal is een waanzinnige band die bezoekers versteld zal doen staan van haar live optreden. Ze krijgen ieder publiek gegarandeerd enthousiast.

Voor kaarten en meer informatie kan men terecht op www.oltm.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!