Afbeelding

Nieuwe kinderkledingwinkel: Tante PiP

NULL

Nieuwe kinderkledingwinkel: Tante PiP


Beek en Donk – Leuke, trendy en hippe baby- en kinderkleding. Dat is wat er vanaf morgen in Beek en Donk te koop is, en wel bij Tante PiP in De Raagtenstraat. De vriendinnen Wendy Sigmans en Jamie van Uden openen daar hun eigen kledingwinkel. 


“Een half jaar geleden waren we een weekend weg. We fantaseerden over wat we allebei nog wilden doen in ons leven. Een winkel met baby- en kinderkleding. Dat was het antwoord”, vertelt Wendy. Jamie vult aan: “Het was puur een droom. Deze is nu werkelijkheid geworden, dat is ontzettend leuk.”

Wendy: “We zijn geen standaardwinkel. Onze prijzen bevinden zich in de middenmoot. Naast baby- en kinderkleding hebben we ook dameskleding en leuke extra’s, zoals sjaals, kettingen, ringen, kindercadeautjes en tassen in ons assortiment.

Bij Tante PiP kun je terecht voor merken zoals Claesens, Cars, Z8, Moodstreet, Little Miss Juliette, Emile et Ida, Mad-Monkeys en King Louie / Petit Louie. “Met name de twee laatste merken zijn noemenswaardig. Mad-Monkeys heeft stoere jongensbroeken, waarvan de knieën niet kapot kunnen. Deze hebben we uitgetest bij onze eigen kinderen, en het klopt. Daarnaast hebben we met King Louie/Petit Louie dezelfde jurken voor zowel moeder als dochter. Ook heel leuk!”

Openingsacties
Tante PiP heeft diverse openingsacties. In de maand augustus ontvangt iedereen 10% korting bij een volgende aankoop. Daarnaast is er een kleur-knutselwedstrijd voor kinderen en ontvangen klanten bij een besteding van minimaal €50,00 een Tante PiP-sleutelhanger.

Openingstijden
Dinsdag openen de deuren voor bezoekers. De winkel gaat elke dag om 09.30 uur open. Op dinsdag, woensdag en donderdag sluit Tante PiP om 17.30 uur. Op vrijdag is dit om 20.00 uur en op zaterdag om 17.00 uur. Je vindt de kledingwinkel aan De Raagtenstraat 23, naast Traditions Kappers, in Beek en Donk.