Afbeelding

Miss Montreal en Leon van der Zanden in Openluchttheater

NULL

Miss Montreal en Leon van der Zanden in Openluchttheater


Mariahout - Aankomende periode staan er twee grote namen in Openluchttheater Mariahout. Op vrijdagavond staat Miss Montreal op het podium, die met haar pakkende nummers en buitengewone zangstem iedereen omver zal blazen. Volgende week zaterdag verzorgt Leon van der Zanden samen met enkele andere cabaretiers een unieke Openlucht Comedy Night. Zorg dat u er snel bij bent, want vol is vol, en deze voorstellingen mag u natuurlijk niet missen.


Miss Montreal
Op vrijdag 9 augustus speelt Miss Montreal om 20:30 uur op het podium van Openluchttheater Mariahout. Miss Montreal is de artiestennaam van Sanne Hans, het meisje dat met haar gestotter Nederland heeft veroverd als frontvrouw van Miss Montreal. Ze scoorde in 2008 met haar eerste single Just a Flirt een 3FM Megahit. Met haar nummers veroverde ze al snel de Nederlandse hitlijsten. De muziek van Miss Montreal kun je betitelen als rock of pop van de beste soort. De ontwapende nummers zijn een mengeling van pop en cabaret, die bij ieder publiek aanslaan. Het schrijven van deze nummers doet Sanne Hans het liefst tijdens een avondje bier drinken met haar band, maar ze schrijft net zo makkelijk een rustig nummer in haar eigen kamer. Miss Montreal is een band die rockt en emotioneert. Ze krijgen ieder publiek gegarandeerd van de banken. Miss Montreal is een waanzinnige band die u versteld zal doen staan van het live optreden.

Openlucht Comedy Night
Alvast een kleine sprong naar volgende week, want op zaterdag 17 augustus om 20:30 is Openluchttheater Mariahout het podium voor een Openlucht Comedy Night. Stand up comedy zoals je het nog nooit gezien hebt, met als hoofdact Leon van der Zanden. Samen met Bas Birker, Vincent Geers en Jaap Bressers zorgt hij gegarandeerd voor een bruisende belevenis tijdens de Openlucht Comedy Night. Lachen, gieren, brullen en een flinke dosis Brabantse gezelligheid, ga daar maar vanuit.

Voor kaarten en meer informatie gaat u naar www.oltm.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!