Afbeelding

Miss Montreal verovert bijna 900 harten

NULL

Miss Montreal verovert bijna 900 harten


Mariahout – Sanne Hans – bekend als Miss Montreal – heeft er na gisterenavond waarschijnlijk 900 fans bij. Fenomenaal wist zij het Openluchttheater op zijn kop te zetten, met een heel persoonlijk, gezellig en bovenal kwalitatief muzikaal optreden.

De avond in het tot op de nok toe gevulde Openluchttheater startte met de Boekelse band Qué Pasa. Na één nummer meldde de zangeres dat ze het publiek het komende uur nog zouden vermaken. “Nóg een uur?”, flapten velen in het publiek eruit. Het was duidelijk dat iedereen met smart wachtte op Miss Montreal. Toch wist Qué Pasa de stemming er goed in te brengen, en zo was iedereen goed opgewarmd, voordat het ‘echte’ optreden begon.

Vanaf minuut één had Miss Montreal het publiek voor zich. De zangeres staat in Nederland ook wel bekend om haar stotteren. Dat was duidelijk hoorbaar, maar verre van vervelend. Sanne kan niet alleen heel goed zingen, ze heeft ook nog eens ontzettende leuke humor en veel zelfspot. “Het volgende nummer wat ik ga doen, heet ‘In de m.. m… m..’.” “Maneschijn!”, roept de gitarist naast haar. “Nee! ‘In the middle!' Dat wilde ik zeggen."

“Het was fantastisch om in zo’n mooi theater en met zo’n geweldig publiek op te mogen treden”, aldus Sanne na afloop van het optreden.

Lees donderdag het hele verslag in De MooiLaarbeekKrant.