Groepslessen Qi Gong weer van start

NULL

Groepslessen Qi Gong weer van start


Beek en Donk/Aarle-Rixtel - Qi Gong zijn de aloude Chinese Gezondheidsoefeningen. De methode waarin les wordt gegeven heet ‘Qi Ba’ en betekent jezelf bekwamen in energie (Qi). De lessen beginnen met een workout met de staff. Spierkracht, soepelheid en conditie worden getraind en er worden zelfverdedigingstechnieken geleerd.

Na de workout volgen de Qi Gong oefeningen, waarbij ademhaling, beweging en ontspanning je weer terugbrengen bij je bron. Hierin ligt je innerlijke kracht en rust waarmee je vol vertrouwen het leven tegemoet kunt treden. Deze vorm van Qi Gong is, gezien de sportieve workout, ook geschikt voor een jonger publiek.

Er is nu ook een les in de avonduren. De lestijden zijn: maandagavond van 19.30 – 21.00 uur in OBS Het Klokhuis, Wijnkelderweg 3A in Beek en Donk en op dinsdagochtend van 9.30 – 11.00 uur in MFC De Dreef, De Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel. Deze open les is gratis te bezoeken. Aanmelden voor het nieuwe seizoen 2013-2014 en voor verdere informatie kan men terecht bij Dorine van Horrik per e-mail via dorine@horrik.nl of telefonisch door te bellen naar 06-23180081.