Afbeelding

Luikse Markt op het Floreffeplein

NULL

Luikse Markt op het Floreffeplein


Lieshout – De Gehandicapten Vereniging Laarbeek houdt op zondag 18 augustus een Luikse Markt op het Floreffeplein van 09.00 tot 16.30 uur. In een tijd van financiële crisis vindt men hier misschien net datgene wat men graag zou willen hebben en waarvan de prijs betaalbaar is.

Ben je op zoek naar oude spulletjes om te vernieuwen met een verfje of iets anders? Of is men op zoek naar dat ontbrekende ding? Kom gezellig snuffelen en wie weet vindt men iets wat de dag weer goed maakt. De vakantietijd zit er weer op en het is zo weer Sinterklaas! Kom lekker naar buiten, gezellig even naar de markt al is het maar om te buurten.

Verder kan weer iedereen wie wil een kraam huren. Heeft men nog wat spulletjes over zoals serviesgoed, kleding, schilderijen, zelf gemaakte kunstwerkjes, kleine meubeltjes, kampeerspullen, speelgoed of andere bruikbare spulletjes van de zolder, uit de garage of schuurtje waar men vanaf wil? Of heeft men een uitgebreide hobby waar iets van te verkopen valt? Huur een kraam en verkoop het op de Luikse Markt waar de entree gratis is en het gewoon gezellig is. Voor info: 06-46159727 of 0495 588008, www.org-vac.nl of mail naar info@org-vac.nl . De Gehandicapten Vereniging Laarbeek is heel erg blij met uw komst..

De volgende Luikse markt is op zondag 1 september van 09.00 tot 16.30 uur op het terrein bij de Dreef in Aarle-Rixtel.