Afbeelding

Cursus EHBO in Lieshout

NULL

Cursus EHBO in Lieshout


Lieshout - EHBO vereniging Lieshout start in september een nieuwe EHBO cursus. De meeste ongevallen gebeuren in en om het huis. Een verstuikte enkel, verslikking of een schaafwond is zo gebeurd. Het kan ons allemaal overkomen, niet alleen bij de buren.

Ook buitenshuis gaat er wel eens wat mis, bijvoorbeeld op het werk, de speelplaats of tijdens het sporten. Weet u wat u moet doen in zo’n situatie? In ongeveer 15 lessen wordt u wegwijs gemaakt in het herkennen van letsels, maar ook de kenmerken van lichamelijke aandoeningen, zoals hartfalen, beroerte of suikerziekte worden u geleerd, en wat dan de eerste hulp is. Bij voldoende belangstelling begint de cursus Eerste Hulp op dinsdag 24 september in het Dorpshuis in Lieshout. De cursus is inclusief reanimatie en het bedienen van een AED. Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist, iedereen vanaf 15 jaar kan zich aanmelden.

Heeft u interesse, dan kunt u voor nadere inlichtingen contact opnemen met Dinie van Geffen via telefoonnummer 0499-421566 of door een e-mail te sturen naar: ehbolieshout@hetnet.nl.