Afbeelding

Aanmelden Gezondheidsrace Laarbeek 2014

NULL

Aanmelden Gezondheidsrace Laarbeek 2013


Laarbeek – Alle inwoners van Laarbeek kunnen vanaf 23 augustus een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor deelname aan de Gezondheidsrace Laarbeek 2014. Samen met inwoners, professionals en ondernemers is een nieuwe editie in de maak. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich tot 15 september aanstaande aanmelden om mee te doen. De race start op 11 januari 2014.

Derde editie
De Gezondheidsrace Laarbeek is ontstaan op initiatief van inwoners die actief aan hun eigen gezondheid wilden werken en ook anderen wilden aansporen tot een gezonde leefstijl. Het doel is om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun gezondheid te verbeteren. Dat kan zijn op het gebied van sport en bewegen, voeding of leefstijl. Na twee succesvolle edities is een nu een derde in voorbereiding. Deze derde editie wordt qua opzet iets anders, omdat de gezondheidsrace door een soort ‘estafettevorm’ een doorlopend karakter krijgt. Ook komt er o.a. een soort ‘spaarsysteem’, waarmee deelnemers kunnen sparen voor gezonde producten of diensten uit Laarbeek.

In de nieuwe gezondheidsrace gaat in elk dorp een team bestaande uit tien personen aan de slag in de strijd om de titel ‘Fitste kern van Laarbeek’. De deelnemers werken enerzijds aan hun persoonlijke gezondheid, en anderzijds leveren zij een bijdrage in teamverband, door mee gezonde activiteiten te organiseren voor de eigen dorpskern.

Meer weten?
Kijk voor informatie en aanmelden op www.gezondheidsrace.nl