Afbeelding

Opening Laola veld bij ELI

Sportnieuws

Opening Laola veld bij ELI


Lieshout – Op sportpark ’t Luytelaar aan de Herendijk 11 in Lieshout vindt op zondag 25 augustus een bijzondere activiteit plaats bij RKVV ELI. Het zogenaamde Laola veld wordt officieel geopend.

In de zomerperiode is een waar huzarenstukje geleverd. Op de plek van de vroegere kleedlokalen is een minivoetbalveld aangelegd. Een veld van 14 x 28 meter van kunstgras waar zogenaamd boardingvoetbal kan worden gespeeld. Een faciliteit waar menige voetbalvereniging jaloers op zal zijn.

Aanstaande zondag staat in het teken van onderlinge wedstrijden van de jeugd van ELI. De aanvang van de dag is om 11.00 uur. Om 14.00 uur is de officiële opening. De realisatie is mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van de Supportersclub van ELI en de Vrienden van de ELI-jeugd. Daarnaast gaat ELI obligaties uitgeven. Naast de opening zijn er aanstaande zondag nog presentaties van enkele nieuwe sponsorcontracten en wordt de samenwerking tussen ELI en Soccer Support Voetbalschool bekrachtigd. Iedere belangstellende is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij ELI.