De Eerste Hulp Bij Dementie koffer

NULL

De Eerste Hulp Bij Dementie koffer


Laarbeek - Dementie is een ziekte die veel vragen kan oproepen. Wat is dementie en hoe gaat het nu verder? Als u in uw naaste omgeving te maken krijgt met iemand met dementie kan het heel prettig zijn om informatie te hebben over het ziektebeeld. Hoe kunt u het beste met de dementerende omgaan?

De EHBD koffer bevat informatie voor dementerenden, mantelzorgers, kinderen, familieleden en andere geïnteresseerden. De Eerste Hulp Bij Dementie koffer bestaat uit foldermateriaal, boeken en beeldmateriaal over dementie. In de koffer zit niet alleen informatie, maar ook verhalen van lotgenoten en spelletjes die men samen kan ondernemen met de dementerende. De kinderboeken in de koffer leggen op een eenvoudige en duidelijke wijze aan kinderen uit wat dementie is.

Bij ViERBINDEN kan men de EHBD koffer lenen. Het lenen van deze koffer gaat net als in de bibliotheek. De uitleentermijn voor de koffer is 6 weken en alle informatie is ter inzage. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel ondertekent men de uitleenvoorwaarden. Indien men belangstelling heeft voor de EHBD koffer, dan kan men contact opnemen met ViERBINDEN, Otterweg 27 Beek en Donk, 0492-328803 of hbouwmans@vierbinden.nl