Toneelvoorstelling 'Slowen en Schuren' in De Dreef

NULL

Toneelvoorstelling 'Slowen en Schuren' in De Dreef


Aarle-Rixtel – Het AR-theater speelt de toneelvoorstelling ‘Slowen en Schuren’ op vrijdag 20 en zaterdag 21 september in zaal De Dreef in Aarle-Rixtel. Het AR-theater bestaat uit Yvonne Gijsbers en Wim Daniëls, beiden oorspronkelijk afkomstig uit Aarle-Rixtel.

Yvonne Gijsbers speelde eerder diverse voorstellingen met de Helmondse theatergroep Genesius. Wim Daniëls is bekend van zijn boeken en voordrachten en van zijn optreden in Spijkers met Koppen en Pauw & Witteman.

Vorig jaar speelde het AR-theater al met veel succes de doldwaze voorstelling 'Een ons komma's'. 'Slowen en schuren' is een compleet nieuwe voorstelling, die wel net als de eerste voorstelling gespeeld wordt in het Brabantse dialect. Het stuk bestaat uit tien scènes, die allemaal draaien rond bijzondere taalverschijnselen. 'Een striptease van de taal', zo is de voorstelling al genoemd. En er valt opnieuw veel te lachen.

De voorstelling duurt twee keer drie kwartier, met daartussen een pauze. De aanvangstijd is 20.00 uur. Kaartjes voor de voorstelling kosten €12,50. Deze zijn nu al te koop bij De Dreef, Duivenakker 76 in Aarle-Rixtel. Telefoon: 0492-382149.