Afbeelding

Muziek- en dansmiddag voor mensen met een beperking

NULL

Muziek- en dansmiddag voor mensen met een beperking


Mariahout – Voor mensen met een beperking wordt er op 19 oktober in het Buurthuis een spectaculaire muziek- en dansmiddag gehouden. Voor de 5e keer wordt er een gratis, schitterend muziekprogramma aangeboden, waarbij muziek en entertainment optimaal gecombineerd worden.

Lokale top artiesten staan garant voor het nodige vermaak, niemand minder dan Carlos Donkers, Kuub, De Velt op, Party Jockey Tim en de Leonardus drumband zullen geheel belangeloos het beste van zich laten horen en zien. Ellen Tappel van Life Style Center Laarbeek zorgt voor de ritmische bewegingen. Monika Slaets en Tim Frenken (in de regio ook bekend als Party Jockey Tim) zorgen voor de presentatie. De opening zal worden gedaan door burgemeester Hans Ubachs.

Het geheel wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Er zijn ca. 20 enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hard toedragen. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst. Er worden gezonde hapjes verzorgd door mensen met een beperking, gecoördineerd door Snoepwinkeltje Jantje. Overige consumpties kosten €1,70. Ook zijn er mooie prijzen te winnen! Het programma begint om 13.30 uur en sluit rond 17.00 uur af. De entree is gratis. Het Buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 te Mariahout. Vragen? Bel dan met Paul de Hoon op 06-18743016. Ook op de website www.vierbinden.nl kan men terecht voor informatie.

Mede mogelijk gemaakt door: PGL, ViERBINDEN, Slagerij Brouwers, De vier seizoenen, Straatman Amusement uit Beek en Donk. Bloemboetiek Johanna uit Gemert. PLUSh Outdoor, Jumbo, Fysiotherapie Kemps & Maas Lieshout/Mariahout. Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes, Erik Barten Tuin en Parkmachines Mariahout. Het Theaterke Helmond. Van de Heuvel Groente en fruit, Snoeperij Jantje uit Aarle-Rixtel. Rabojeugdland, Mars Veghel en niet te vergeten all