Teugelders Camping Event

NULL

Teugelders Camping Event


Beek en Donk - Dat ze in staat zijn vele activiteiten te organiseren weet iedereen al lang. Ook dat het een gezonde club is, die daarlangs tevens wel van een feestje houdt, is geen geheim. Dat het overgrote deel van hetgeen ze mee bezig zijn, is toegespitst op carnaval is niet uitzonderlijk, als je weet dat we het hier hebben over de Teugelders van Ganzendonck. Bijzonder is wel dat ze ieder jaar een heus Camping Event organiseren, een soort van drie dagen durend teambuildingsevenement.

Vorig weekend stonden de vele Beek en Donkse caravans, campers en tenten daarom opgesteld op kampeerboerderij de Kastanjes in Elsendorp. Voor diegene die net terug zijn van vakantie zal het niets bijzonders zijn. Met vrienden en/of bekenden samen op de camping staan. Als een compleet Gekleed gevolg (Raad van 11 en bestuur) van een carnavalsclub in staat is om gezamenlijk een weekend op een camping door te brengen, mag dat echter best bijzonder worden genoemd. Zeker als men bedenkt dat partners, kinderen én huisdieren ook mee gaan.

Voor alweer het vierde jaar op rij is dit 'Camping Event' gehouden en opnieuw was het, mede dankzij het mooie weer, een succes. Er werd bijgepraat, spelletjes gespeeld en er was een heuse spel quiz. De avonden werden voor een deel doorgebracht in het gezellig ingerichte 'Teugelders paviljoen'. Uiteraard mocht een barbecue niet ontbreken en zorgde de spelquiz op zaterdagavond voor veel vermaak, waarbij sommigen meer werk hadden elkaar van vals spel af te houden dan met het beantwoorden van de vragen.

De datums voor het eerste lustrum van dit evenement staan alweer gepland. Vanaf nu gaan de Teugelders zich echter voorlopig bezighouden met de organisatie van alle carnaval gerelateerde evenementen. Voor het grote publiek zal de prins- en boerenpaar bekendmaking op zaterdag 23 november de eerste officiële gebeurtenis van het nieuwe seizoen zijn.