Voorbespreking PNL

NULL

Voorbespreking PNL


Lieshout – PNL houdt haar openbare voorbespreking op maandag 9 september, dit ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 12 september.

Op dit achterbanoverleg komen o.a. aan de orde de Uitvoeringsorganisatie Peelsamenwerking WMO prestatieveld 6, rapportage onderzoek artikel 15 raads- en commissieleden, aanpassing Procedureverordening tegemoetkoming in planschade, hernieuwde vaststelling bestemmingsplan Kanaaldijk Aarle-Rixtel, beschikbaarstelling van een krediet van
€ 4.970.293,- voor de uitvoering van voorzieningencluster Aarle-Rixtel, een krediet van € 540.266,- voor de afronding van het voorzieningencluster Lieshout, zienswijze van Laarbeek op het verzoek van de GGD tot besparing op de huisvestingskosten en een eenmalige bijdrage en het bepalen van de behandeling van het burgerinitiatief van de bewoners van de Hertog Janstraat, Balduinstraat en Vogelenzang tot aanleg van extra parkeerplaatsen.

Belangstellenden die mee willen praten, vragen of opmerkingen hebben zijn van harte welkom op maandag 9 september 2013, aanvang 20.00 uur, in het Dorpshuis te Lieshout. De koffie en thee staan klaar.