Voorbespreking Raadstukken door De Werkgroep

NULL

Voorbespreking Raadstukken door De Werkgroep


Aarle-Rixtel - Na de vergadering vorige week over De Ruit, staat er op donderdag 12 september weer een belangrijke vergadering van de gemeenteraad op de planning. De Werkgroep werkt er continue aan om de belangen van de Laarbeekse burgers goed te behartigen.

De vergadering, met 21 agendapunten, is een stevige. Er staan punten op die te maken hebben met ruimtelijke ordening zoals, de aanleg van een zichtzone in plan de Bemmer IV, een krediet voor het bouwrijp maken van Bemmer IV fase 2 en het burgerinitiatief van bewoners uit Lieshout om extra parkeerplaatsen te creëren. Maar er wordt ook krediet vrijgemaakt voor projecten van het voorzieningencluster in Aarle-Rixtel en Lieshout. Het punt over de verboden handelingen raads- en commissieleden komt ook aan de orde. Daarnaast wordt de programmabegroting voor 2014 aangeboden.

De Werkgroep houdt haar vooroverleg hierover op maandag 9 september 2013 in Den Dreef te Aarle-Rixtel. Iedereen is vanaf 20.15 uur welkom om mee te praten. Meer informatie: tel. 0499-422017