Afbeelding

Laarbeekse tienerwerken organiseren Halloweentocht

NULL

Laarbeekse tienerwerken organiseren Halloweentocht


Laarbeek - Vorig seizoen zijn de Laarbeekse tienerwerken begonnen met een gezamenlijke website. Eén portaal voor de Laarbeekse jeugd. Onlangs heeft er een overleg plaatsgevonden met alle Laarbeekse tienerwerken en zijn er ideeën en ervaringen uitgewisseld. Nu gaan de Laarbeekse tienerwerkgroepen Cendra Aarle-Rixtel, &RG-Teens Lieshout, De Boemerang uit Beek en Donk en Yammas Mariahout gezien de eerder behaalde successen gezamenlijk een leuke en spannende Halloweentocht, op zaterdag 26 oktober, houden in Lieshout. Dit keer wordt er gegriezeld.

Het initiatief voor de organisatie ligt dit jaar grotendeels bij het Lieshoutse &RG-teens.
Erna Claassens, bestuurslid en activiteitenorganisator heeft een team samengesteld van Lieshoutse en Laarbeekse vrijwilligers. Elke kern hanteert een eigen minimum leeftijdsgrens, globaal is deze griezel tocht bedoeld voor tieners tot 15 jaar. De Laarbeekse tieners kunnen zich inschrijven via hun eigen tienerwerkgroep. De belangstelling en het aantal deelnemers voor deze Laarbeekse tocht is hoog. Men is nog volop bezig met de voorbereidingen. Vanwege de verbouwing van het Dorpshuis zal de spooktocht starten en eindigen in de Koekoek, Dorpsstraat Lieshout.

Binnenkort kan men via de website of door middel van een inschrijfformulier zich voor deze tocht inschrijven. De bedoeling is dat men inschrijft met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 tieners met daaraan verbonden 1 ouder/begeleider per 4 kinderen. Deelname is gratis. De organisatie kan de hulp van ouders hard gebruiken om groepen te begeleiden bij de tocht. Tevens zoeken ze nog enkele vrijwilligers boven de 18 jaar voor bij de posten. Men kan zich opgeven bij Erna Claassens, bel dan 0499-422686 of stuur een mail naar secretariaat@energyteens.nl