Afbeelding

Leuke dag voor Yammas in Bobbejaanland

NULL

Leuke dag voor Yammas in Bobbejaanland


Mariahout – 51 Tieners en 6 begeleiders van Yammas vertrokken op zondag 1 september om 08.30 uur naar Bobbejaanland. De stemming zat er meteen al goed in.

Na een uurtje rijden, kwam de groep aan op het Belgische pretpark. Alexander zorgde voor de toegangskaartjes. Na de gezamenlijke foto op het plein en de mededeling dat iedereen om 17.15 uur weer moest verzamelen voor de terugreis, mocht iedereen zijn eigen weg gaan. In groepjes trokken de Yammas-leden rond over het park. De begeleiders hebben hun uiterste best gedaan. Mooie spectaculaire achtbanen als: Typhoon, Revolution en de Dizz waren erg geliefd. Het weer was prima en af en toe kwam de zon er goed doorheen. Wel fijn als men (zoals de meeste ondervonden) flink nat wordt van de achtbaan: El Rio.

Om 17.15 uur kwam alles weer bij elkaar, en kon de terugreis naar Mariahout beginnen. Laatste uitdaging van de dag was het frietjes eten bij de Pelgrim! In de keuken werd met man en macht gezorgd, dat iedereen voorzien werd van friet met snack. Toen iets over zevenen de laatste jongelui De Pelgrim verlieten, kon de leiding even op adem komen. Een pilsje op het terras, thuis in de douche en uitgeput op de bank. Het was een leuke dag geweest.

Vrijdag 13 september vindt de uitleg van de website, streetdance, crea, soos en sport plaats. Denk aan schone gymschoenen. By There bij Yammas!