Vliegende start voor dorpsquiz Kwizut

NULL

Vliegende start voor dorpsquiz Kwizut


Beek en Donk - De organisatie van Kwizut is nog steeds beduusd over wat er zich in de nacht van zondag op maandag tussen 00.00 en 00.10 uur afspeelde via de inschrijfmodule van Kwizut. Het aantal inschrijvingen heeft alle verwachtingen van de organisatie overtroffen.

Binnen tien minuten kwamen er maar liefst 86 aanmeldingen van teams binnen. Een kleine twaalf uur later, op maandagmiddag 12.00 uur, stond de teller al op 111. En de aanmeldingen bleven maar binnenstromen.

Dit grote aantal inschrijvingen in zo'n korte tijd is een unicum voor de Beek en Donkse quiz. Om even het verschil te geven: in de editie van 2012 waren er 11 teams die zich in de eerste 10 minuten hadden ingeschreven. De grote vraag voor de organisatie kwam dan ook snel: “Waar gaat dit heen?” Zelfs een inschrijvingsstop werd overwogen, maar bij hoeveel teams doe je dit?

Toch is het nog lang niet zo ver. De organisatie kon ‘gelukkig’ na het bekijken van de inschrijvingen een stop nog even achterwege laten. Er zaten enkele dubbele inschrijvingen bij, van 1 team kwamen zelfs 5 inschrijvingen binnen… tja, dan ben je er zeker bij. Helaas krijgt dit team toch slechts 1 tip.

Uiteindelijk ontvangen 57 teams voor aanvang van de quizavond een tip van Kwizut. De officiële teller staat op dit moment op 110. Het aantal inschrijvingen blijft maar binnenstromen. Er is gelukkig nog ruimte voor meer teams.

Zoals beloofd, onthult Kwizut elke week een categorie in De MooiLaarbeekKrant. Deze week stond de eerste categorie in de krant. Dat is: Pudding En Meer.