Afbeelding

Laatste informatie Zo.Festival

NULL

Laatste informatie Zo.Festival


Lieshout - Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver; het Zo. Festival 2013 staat voor de deur.
Het festival, dat plaatsvindt op het brouwerijterrein van Bavaria, kenmerkt zich door een brede programmering en creatieve belevingen. Zo konden bezoekers afgelopen jaar per glijbaan naar huis, per trein naar de ‘verborgen area’ op het dak van de brouwerij en was er een verborgen bierdoolhof. Met 8 verschillende area’s en talloze creatieve activiteiten, belooft het festival ook dit jaar weer een spektakelstuk te worden.


Timetable
Voilà! De officiële release van de Zo. Festival 2013 timetable. Maak alvast een kleine lijst met je favoriete acts zodat je niets hoeft te missen op het festival! De timetable is tevens te vinden op de website.

Weersverwachting
De weersverwachting voor komend weekend ziet er goed uit ( 20 graden met weercijfer 8!) dus het belooft een fijne dag te gaan worden! Elke area op het festival is ook overdekt en verwarmd. Desondanks kan het ’s avonds snel afkoelen, dus het is niet onverstandig om een trui of vest mee te nemen naar het festival. Op het festival zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je je spullen op kunt bergen.

Dresscode
Ook dit jaar wordt de dresscode ‘Trendy Blue’ gehanteerd. Zorg dan ook dat je zo blauw mogelijk naar het festival komt! Voor diegene die nog niet blauw genoeg is zal er een mogelijkheid zijn om op het festival details toe te voegen aan je blauwe outfit.

Tickets
Tickets voor het Zo. festival zijn nu nog beschikbaar voor slechts €25,- per stuk, via de website van het Zo. festival. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, daarom raadt de organisatie bezoekers aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van een ticket. Indien de tickets nog niet zijn uitverkocht op de dag zelf, is er nog een dagkassa waarbij de tickets €32,50 kosten.

Betalingsmogelijkheden/PIN
Op het Zo. Festival kun je aan de bar alleen betalen met munten en niet met contant geld. Munten zijn verkrijgbaar bij een centraal verkooppunt op het festivalterrein. Hier is het mogelijk om te pinnen én met contant geld te betalen.

Wil je meer informatie over tickets, de line-up of andere zaken, kijk dan op www.zofestival.com of volg Zo. Festival op Facebook via www.facebook.com/zofestival.