Al 150 inschrijvingen voor TipMooiLaarbeek.nl

NULL

Al 150 inschrijvingen voor TipMooiLaarbeek.nl


Laarbeek – Al meer dan 150 personen schreven zich afgelopen week in voor TipMooiLaarbeek.nl: hét nieuwe inwonerspanel van Laarbeek. Heb jij je nog niet ingeschreven en wil jij meedenken en meepraten over Laarbeek? Schrijf je dan in op www.TipMooiLaarbeek.nl en maak kans op leuke prijzen!

TipMooiLaarbeek.nl is een burgerpanel voor de inwoners van Laarbeek. Dit was vorige week te lezen op de voorpagina van De MooiLaarbeekKrant. Deelnemers aan het inwonerspanel ontvangen ongeveer één keer per maand een enquête. Hierin staan vragen over actuele zaken in Laarbeek, bijvoorbeeld over de komst van de ruit, het woningbouwbeleid en het aanbod van evenementen. Onderzoeksbureau Top-onderzoek van Martijn Hulsen werkt de enquêtes uit. De resultaten daarvan zijn daarna te lezen in De MooiLaarbeekKrant.

Wil jij ook meepraten en meedenken over Laarbeek? Schrijf je dan nu in! Onder alle inschrijvingen worden diverse leuke prijzen verloot, zoals een kookworkshop, een 3D-telefoonhoesje en een boodschappenpakket. De hoofdprijs is een fiets van De Concurrent uit Lieshout ter waarde van €350,00!