Schrijf je in op TipMooiLaarbeek.nl en maak kans op leuke prijzen!

NULL

Schrijf je in op TipMooiLaarbeek.nl en maak kans op leuke prijzen!


Laarbeek – Al bijna 300 personen schreven zich afgelopen weken in voor TipMooiLaarbeek.nl: hét nieuwe inwonerspanel van Laarbeek. Heb jij je nog niet ingeschreven en wil jij meedenken en meepraten over Laarbeek? Schrijf je dan in op www.TipMooiLaarbeek.nl en maak kans op leuke prijzen!

TipMooiLaarbeek.nl is een burgerpanel voor de inwoners van Laarbeek. Deelnemers aan het inwonerspanel ontvangen ongeveer één keer per maand een enquête. Hierin staan vragen over actuele zaken in Laarbeek, bijvoorbeeld over de komst van de ruit, het woningbouwbeleid en het aanbod van evenementen. Onderzoeksbureau Top-onderzoek van Martijn Hulsen werkt de enquêtes uit. De resultaten daarvan zijn daarna te lezen in De MooiLaarbeekKrant.

Wil jij ook meepraten en meedenken over Laarbeek? Schrijf je dan nu in! Onder alle inschrijvingen worden diverse leuke prijzen verloot, zoals een kookworkshop en een dinerbon. Ook maak je nog kans op de hoofdprijs: een fiets van De Concurrent uit Lieshout ter waarde van €419,00!