Afbeelding

Tuincentrum De Biezen opent Petra's Lunchroom

NULL

Tuincentrum De Biezen opent Petra's Lunchroom


Beek en Donk "Ik heb altijd de wens gehad om een keer een eigen broodjeszaak of iets dergelijks te beginnen", vertelt Petra Jansen - Zomers. Na bijna 5 jaar gewerkt te hebben in een bakkerswinkel werd Petra's droom alleen maar sterker. "Ik zocht ook alleen maar werk in de horeca of bakkerszaken. Toen stond er een advertentie in de krant dat er iemand gevraagd werd voor het tuincafé van De Biezen. Daar reageerde ik op en ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Ik kreeg een rondleiding en het voelde meteen goed."

Samen met haar man Dries bedacht Petra een plan over hoe ze dit aan gingen pakken. "Met dank aan Maarten v/d Heuvel mag ik mijn droom waar gaan maken. Mijn man en ik hebben samen wat dingen veranderd, zo ook de naam van het tuincafé: Petra’s lunchroom.

Het tuincafé is dagelijks open en ook op koopzondagen kan iedereen bij Petra terecht voor een lekker kopje koffie met een lekker belegd broodje of een lekker gebakje. "Ik heb een ruim aanbod aan belegde broodjes en ook wat warme hapjes. Ook in ander dingen is er een ruime keus. De prijs is heel aantrekkelijk. Komt u zelf maar eens kijken in Petra’s lunchroom. We hebben iedere week een andere aanbieding."

Dus kom voor de gezelligheid en wat lekkers naar Petra’s lunchroom gevestigd in tuincentrum De Biezen. Graag tot ziens!