AED vrijwilliger worden?

NULL

AED vrijwilliger worden?


Laarbeek - De Stichting AED Alert Laarbeek beheert een netwerk van 35 AED's in de gemeente Laarbeek met meer dan 400 opgeleide vrijwilligers, die 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaarstaan om mensen met een acute hartstilstand sneller en effectiever te kunnen helpen. Dit doen zij door het toepassen van reanimatie in combinatie met het gebruik van een AED.

De stichting leidt vrijwillige hulpverleners op in de basisreanimatie en het gebruik van de AED. De stichting wil graag zoveel mogelijk vrijwilligers werven om in geval van noodzaak de gewenste hulpverlening te kunnen bieden.
De stichting heeft nog plaatsen over voor de basiscursussen. Het betreft een cursus, verdeeld over twee avonden, waarin u wordt opgeleid om te kunnen reanimeren en waarin u leert hoe een AED-apparaat bediend moet worden. U wordt opgeleid volgens de geldende richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Direct na afloop van de cursus krijgt u een certificaat en kunt u worden ingezet als hulpverlener. U kunt deelnemen aan de cursus voor 10 euro.

De cursus vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te Beek en Donk, op dinsdag 22 oktober en woensdag 23 oktober, aanvang 18.30 uur en eindigt maximaal om 22.30 uur. Op dinsdag 15 oktober en dinsdag 22 oktober vindt de cursus plaats in het Dorpshuis in Lieshout van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden of nadere informatie kan via het email adres: info@aedalertlaarbeek.nl, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.