Laarbeekse Tuinenroute 2014

NULL

Laarbeekse Tuinenroute 2014


Laarbeek - In juni 2012 werd de eerste Laarbeekse Tuinenroute georganiseerd. In elke kern van Laarbeek waren diverse particuliere tuinen opengesteld voor publiek. Het was een groot succes, vele bezoekers uit Laarbeek en omstreken bezochten de opengestelde tuinen.

In juni 2014 wordt wederom een Laarbeekse tuinenroute gehouden. Het zou fantastisch zijn als het succes van 2012 geëvenaard kan worden, en dat de organisatie weer genoeg tuinen vindt voor een mooie tuinenroute. U kunt de organisatie daarbij helpen! Zij zoeken heel gevarieerde tuinen: klein, groot, strak, romantisch en ga zo maar door. Als er maar liefde voor de tuin achter zit. Stap over die drempel en stel uw tuin open! Misschien denkt u nog helemaal niet aan het tuinseizoen van volgend jaar, maar om een mooie, gevarieerde tuinenroute te organiseren, moet de organisatie op tijd beginnen met het verzamelen van al het moois dat in Laarbeek verscholen ligt achter hagen, schuttingen en muren.

Vindt u dat uw tuin er zeker bij moet zijn in 2014? Of misschien kent u iemand met een mooie tuin? Aarzel dan niet en neem contact op met Miranda Hellings (g.hellings6@chello.nl) of Corien van de Plas (corienvandeplas@hotmail.com), of kijk op www.laarbeeksetuinen.nl voor meer informatie en een impressie van de vorige tuinenroute.