Heeft u zich al ingeschreven? TipMooiLaarbeek.nl

NULL

Heeft u zich al ingeschreven? TipMooiLaarbeek.nl


Laarbeek – Er komt een inwonerspanel voor de gemeente Laarbeek: TipMooiLaarbeek.nl. Hierbij kunnen burgers meedenken over actuele onderwerpen in Laarbeek. Hoe is bijvoorbeeld het woningbouwbeleid in Laarbeek? En zou één Sinterklaas-intocht in de gemeente niet beter zijn? Het zijn slechts een paar vragen, waarop we binnenkort wellicht het antwoord weten.


Al meer dan 200 personen schreven zich afgelopen week in voor het burgerpanel. Deelnemers hieraan ontvangen ongeveer één keer per maand een enquête. Het invullen hiervan duurt slechts een paar minuten. Onderzoeksbureau Top-onderzoek van Martijn Hulsen werkt de enquêtes uit. Deze kunnen helemaal gefilterd worden, bijvoorbeeld op woonplaats, leeftijd, scholing en geslacht. De resultaten van de enquête zijn daarna te lezen in De MooiLaarbeekKrant.

Heb jij je nog niet ingeschreven en wil jij meedenken en meepraten over Laarbeek? Schrijf je dan in op www.TipMooiLaarbeek.nl en maak kans op leuke prijzen! Onder alle inschrijvingen worden diverse leuke prijzen verloot, zoals een kookworkshop, een levensmiddelenpakket en een Bavaria Bier-tour voor twee personen . De hoofdprijs is een fiets van De Concurrent uit Lieshout ter waarde van €419,00!