Afbeelding

Meer dan 200 personen deelnemers Laarbeekse Halloweentocht

NULL

Meer dan 200 personen deelnemers Laarbeekse Halloweentocht


Laarbeek - Het totaal aantal deelnemers voor de Halloweentocht op 26 oktober is momenteel ca. 210. Men kan nog inschrijven tot 11 oktober. De belangstelling is overweldigend te noemen. Mede gezien dit mooie aantal kan de organisatie nog hulp gebruiken van volwassen vrijwilligers/ouders om groepen te begeleiden bij de tocht. Maar men zoekt ook griezelige, toezichthoudende en mee opbouwende vrijwilligers voor deze spannende tocht. 

Ook zijn er nog posten in te vullen, waarbij men nu nog zelf kan aangeven wat men wil uitbeelden. Uw medewerking/ deelname is dringend nodig om dit tot een mooi succes te maken! Dit jaar wordt deze spooktocht door de 4 tienerwerken uit Laarbeek georganiseerd.

De organisatie is nog op zoek naar Halloween attributen. Grafstenen, pompoenen, vleermuizen, maskers, posters etc. die zij zouden kunnen lenen voor aankleding van de zaal of die geschikt zijn om langs de route te plaatsen.

Middels een brief die men binnenkort in de Lieshoutse wijken Plan West, Muggenberg en Nieuwenhof zal ontvangen worden vooral de bewoners wonend in het gebied vanuit de straten Albert Botslaan /Grotenhof /Hertog Janstraat / Vogelenzang richting De Schop, De Ploeg en De Vang, gevraagd extra hun best doen en hun medewerking te verlenen aan dit unieke gebeuren door de straat of woning te voorzien van Halloween versieringen. Hierbij kan gedacht worden aan slingers, lampjes en pompoenen. Kortom: alles wat de sfeer van Halloween kan versterken en de langslopende kinderen kan verbazen. Voor de genoemde wijken zijn enkele prijzen beschikbaar gesteld voor de beste Halloween versiering. Doe mee en maak er samen met de verenigde Tienerwerkgroepen voor de jeugd van Laarbeek een mooie happening van.

De tocht begint vanaf 19.00 uur vanuit zaal de Koekoek, Dorpstraat Lieshout. Om 22.00 uur is iedereen weer terug en tot 23.00 is er een disco 'Halloween Afterparty'. Meer weten? Kijk op de website www.energyteens.nl.

Bedankt voor uw medewerking namens de samenwerkende tienerwerkgroepen, Cendra, De Boemerang, Yammas en &RG-Teens. U kunt spullen inleveren, vragen stellen en u opgeven als vrijwilliger of begeleider bij Erna Claassens, op nummer 0499-422686 of stuur een mail naar secretariaat@energyteens.nl