Afbeelding

Mooie sponsoropbrengst CENDRA voor Stichting ALS

NULL

Mooie sponsoropbrengst CENDRA voor Stichting ALS


Aarle-Rixtel - Onder het motto ‘Help kinderen helpen’ zijn de jongeren van CENDRA wekenlang bezig geweest om geld in te zamelen en meer bekendheid te geven aan de ziekte ALS.

In samenwerking met De MooiLaarbeekKrant en Emmy van den Heuvel is er een pagina gewijd aan de Amsterdam City Swim waar Emmy aan deelnam. Veel Laarbeekse bedrijven boden hun steun door het plaatsen van hun logo bij de poster van Emmy in de krant. Met veel plezier heeft de jeugd en de familie van Emmy toegeleefd naar 8 september, de dag dat er gezwommen mocht worden. Met trots vertelde Emmy dat ze haar meters had uitgezwommen en er flink wat fans aanwezig waren.

Na de Cityswim zijn de jongeren enthousiast aan de slag gegaan om sieraden, wenskaarten, kaarsen en andere knutseldingen te maken om deze voor het goede doel te verkopen. Iedereen deed hieraan mee, van de tieners tot de twintigers. Tevens werden er ook spullen opgehaald en verzameld.

De stichting Aarle schonk de jongeren een marktkraam op de rommelmarkt en Radio Kontakt deed verslag. Er waren kinderen bij die zelfs voor dit goede doel hun zakgeld gaven en een verjaardag of leuk uitje hebben afgezegd om hun steentje bij te dragen in de kraam. Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS.

De vrijwilligers van CENDRA kunnen u vertellen dat dit bedrag aanzienlijk is en dat het een genoegen was om met de jeugd samen iets voor de medemens te doen. Tot slot willen zij in naam van deze kinderen de mensen die een bijdrage hebben geleverd bedanken. Tevens vragen zij u allen om zich eens te verdiepen in deze vreselijke spierziekte met als doel meer begrip op te brengen voor de mensen die hiervoor geld inzamelen, zodat er een medicijn ontwikkeld kan worden.