Afbeelding

TipMooiLaarbeek.nl: het is bijna zover!

NULL

TipMooiLaarbeek.nl: het is bijna zover!


Laarbeek – Na een aantal weken van respondenten werven, is het nu bijna zover: de start van het inwonerspanel TipMooiLaarbeek.nl. Over ongeveer 2 twee weken worden de eerste enquêtes verstuurd. Inmiddels hebben ruim 300 respondenten zich ingeschreven. Dit aantal is genoeg voor een representatief panel, maar natuurlijk geldt hier: hoe meer, hoe beter.

TipMooiLaarbeek.nl is een inwonerspanel voor de gemeente Laarbeek. Ongeveer één keer per maand ontvangen de deelnemers een enquête, waarin actuele en boeiende vragen over de leefbaarheid en het welzijn in Laarbeek gesteld worden. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld het huidige woningbouwbeleid, de komst van De Ruit of de invulling van evenementen in de gemeente.

Wilt u meepraten en meedenken over Laarbeek? Iedereen mag zich inschrijven voor dit burgerpanel. De antwoorden kunnen helemaal gefilterd worden. Dit kan bijvoorbeeld op leeftijd, woonplaats en scholing zijn. De enquête verder is anoniem. Ongeveer een week na het onderzoek ontvangt De MooiLaarbeekKrant de antwoorden van TOP-onderzoek, het onderzoeksbureau dat verantwoordelijk is voor het burgerpanel. Uit de antwoorden geneert MooiLaarbeek nieuws, wat vervolgens weer in De MooiLaarbeekKrant terug te lezen is.

Om het onderzoek zo objectief mogelijk te houden, worden politiek actieve personen uitgefilterd uit het onderzoek. Zij kunnen zich wel inschrijven, maar mogen niet aan alle enquêtes deelnemen.

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel via www.TipMooiLaarbeek.nl. De komende weken maak je nog kans op mooie prijzen! Over een paar weken wordt de hoofdprijs verloot: een fiets ter waarde van €419,00 van De Concurrent uit Lieshout. Benieuwd naar de prijswinnaars van deze week? Kijk dan op pagina 19 in De MooiLaarbeekKrant van deze week. 

Denk en praat mee over Laarbeek: TipMooiLaarbeek.nl!