Lezing Websites4kids in de bibliotheek

NULL

Lezing Websites4kids in de bibliotheek


Beek en Donk - De mediacoach van de bibliotheek geeft op 22 oktober in de bibliotheek in Beek en Donk een lezing over het gebruik van internet door kinderen.

Kinderen op de basisschool moeten regelmatig een werkstuk maken of spreekbeurt voorbereiden. Voor het zoeken van de nodige informatie maken ze tegenwoordig veel gebruik van internet. Toch valt dat vaak niet mee; ze vinden te weinig of juist te veel informatie of informatie die helemaal niet geschikt is.

Welke websites zijn geschikt?
Gelukkig zijn er diverse goede websites die wel geschikt zijn voor kinderen in de basisschool leeftijd. De mediacoach van de bibliotheek neemt u mee het internet op en laat aan de hand van veel voorbeelden en filmpjes zien hoe het voorbereiden van een spreekbeurt of werkstuk wél leuk wordt! Deze lezing wordt ook gebruikt voor groepen 5 en 6 van het basisonderwijs.

Lezing
U bent van harte welkom op dinsdag 22 oktober van 19.30 tot 20.30 uur in de bibliotheek in Beek en Donk. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek en kosten €2,50 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen €4,00.