Voorbespreking PNL in het Buurthuis

NULL

Voorbespreking PNL in het Buurthuis

 
Laarbeek - Politieke partij PNL houdt maandag 21 oktober haar openbare voorbespreking ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 24 oktober.

Deze vergadering vindt plaats in het Buurthuis van Mariahout, en niet in het Lieshoutse Dorpshuis, zoals in de krant vermeld stond. 

Op dit achterbanoverleg komen o.a. aan de orde het voorstel tot aanpassing grondprijs van reststroken, aangepaste gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost en de Begroting 2014. In de raadsvergadering van donderdag 24 oktober zullen ook de geloofsbrieven onderzocht worden van Jan Hendriks, waarna hij beëdigd wordt als raadslid en onze fractie weer compleet is.

De agenda van deze raadsvergadering kunt u ook raadplegen op www.laarbeek.nl: klikken op 'Bestuur en organisatie', daarna raadsvergaderingen, waarna u bij de juiste datum de agenda met bijbehorende stukken vindt.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meepraten, heeft u vragen of opmerkingen, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op maandag 21 oktober 2013, aanvang 20.00 uur. De koffie en thee staan klaar.