Aanwijzingen Prins Luuk XLII te eenvoudig?

NULL

Aanwijzingen Prins Luuk XLII te eenvoudig?


Beek en Donk – Na de eerste aanwijzing, die moet leiden naar Prins Luuk XLII van Ganzendonck, lijkt het er bijna op dat de aanwijzingen dit jaar te eenvoudig zijn geworden. 'Sletje staat graag in de spotlight', is namelijk de eerste verwijzing naar de nieuwe prins die er vrijgegeven is. Natuurlijk weet iedereen dan meteen wie er wordt bedoeld. Of toch niet? De komende weken zal er via www.teugelders.nl regelmatig aanwijzingen worden vrijgegeven, welke ook in deze krant worden gepubliceerd.

Voor 99,99 procent van de Beek en Donkenaren zal het nog een groot vraagteken zijn wie als Prins het nieuwe carnavalsseizoen in zal gaan. Net als andere jaren wordt er wel volop over gediscussieerd. Op de website van de Teugelders komt weer de bekende Prinsenpoll te staan, zodat iedereen kan laten zien hoe goed de aanwijzingen zijn gelinkt naar een bepaald persoon.

Overigens is er ondertussen ook een tweede aanwijzing vrij gegeven: 'Hij is ook van de groen witte'. Wellicht dat het hiermee voor sommigen alweer iets eenvoudiger is geworden. Via de Teugelders website kun je laten weten wie jij denkt dat Prins Luuk XLII zal worden. De naam die jij in stuurt, zal ook worden opgenomen in de Prinsenpoll.