Erkende Pannenkoekenrestaurants in actie voor CliniClowns

NULL

Erkende Pannenkoekenrestaurants in actie voor CliniClowns


Beek en Donk - Als er een lekkernij is die in elke uithoek van ons land gegeten wordt, dan is het wel de pannenkoek. De lekkerste worden gegeten bij een van de 80 pannenkoekenhuizen die aangesloten zijn bij de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants.

Het bestuur van deze pannenkoekenbakkers heeft het idee geopperd om zich te verbinden aan een goed doel. Na een bezoek aan het CliniClowns College in Amersfoort waren zij meteen om. Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering met thema’s als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en samenwerken is de samenwerking met CliniClowns geboren.

6 pannenkoekenhuizen uit Brabant hebben dit initiatief direct opgepakt en zijn met elkaar aan de slag gegaan voor een lach. In de week van 28 oktober tot en met 2 november organiseren zij de week van CliniClowns. Tijdens deze week is iedere tweede pannenkoek gratis. In elk restaurant staat een collectebus van CliniClowns waarin u zelf vrijblijvend de waarde van deze pannenkoek kunt doneren.

Dit initiatief is door radio 8 fm opgepakt en wordt via radiospots dan ook uitgebreid onder de aandacht gebracht. Wanneer de gasten vervolgens ook nog eens een rode neus opzetten, een foto maken en deze naar radio 8 fm sturen, maken zij daarnaast kans op een pannenkoekenarrangement voor de gehele klas!

De deelnemende pannenkoekrestaurants hopen een geweldig bedrag voor CliniClowns op te halen.
Het Pannenkoekengenootschap gaat aan de slag, met beslag, voor een lach en hoopt tijdens de week voor CliniClowns heel veel gasten te mogen verwelkomen. U vindt de deelnemende Brabantse pannenkoekenhuizen in Beek en Donk, Berlicum, Haaren, Nieuwkuijk, Loon op Zand en Heesch of kijk op www.pannenkoekengenootschap.nl