Early Bird Tickets Carnabeats 2014

NULL

Early Bird Tickets Carnabeats 2014


Lieshout - De CARNABEATS organisatie start binnenkort met de uitgave van een beperkt aantal 'early birds'-tickets. Vorig jaar was de zaterdag van Carnabeats onverwachts snel uitverkocht. Het was een overdonderend succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar.

Om ervoor te zorgen dat de kaartverkoop meer verspreid verloopt en dus iedereen kans heeft op een kaartje start de organisatie dit jaar met 'early bird tickets' oftewel 'Gij bent er vruug bij tickets'. Deze tickets zijn vanaf vrijdag 1 november 2013 te koop bij drogisterij DIO Mark aan de Dorpsstraat 5 te Lieshout. Het betreft een reserveringsbewijs voor een combi-ticket voor Carnabeats 2014, later moet dus nog het daadwerkelijke toegangsbewijs af worden gehaald. Het voordeel van deze tickets is dat je zeker bent van je plekje in de zaal van Carnabeats, maar daarnaast zijn ze ook veel goedkoper. Slecht 5 euro voor 2 avonden, dus sla je slag! Haast je er is slecht een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en op=op.

Carnabeats heeft nog een verrassing in petto voor fans die deze tickets hebben gekocht en hier ook fanatiek over twitteren. Hou ook de website www.carnabeats.nl in de gaten.