Afbeelding

Geslaagde Edah Vialle re

NULL

Geslaagde Edah Vialle reünie


Beek en Donk - Het idee ontstond in april op een verjaardag: een reünie van Edah Vialle. Antoinette, Judith en Suzanne zijn altijd vriendinnen gebleven na 10 jaar als collega’s gewerkt te hebben. In mei startten zij de voorbereidingen. Oud Edah Vialle medewerkers moesten opgespoord worden: medewerkers die er gewerkt hebben in een periode van 25 jaar.

Dit gebeurde grotendeels via Facebook, velen zien de dames nog regelmatig en anderen werden via via opgespoord. Natuurlijk gingen ze ook bij dhr. Vialle op de koffie, die nog wel een oud personeelsbestand wist te vinden. Uiteindelijk weten de dames een groot aantal mensen terug te vinden, allemaal blijkt onmogelijk. 45 oud-medewerkers melden zich aan om naar de reünie te komen. Ook uit de beginperiode in 1982.

Zaterdag 26 oktober was het dan eindelijk zover! De reünie begon bij het Edah museum in Helmond, waar natuurlijk al veel herinneringen opgehaald zijn. Na een gezamenlijk diner is de feestavond begonnen. Veel gepraat, oude foto’s en films gekeken en spelletjes gedaan. Het was een personeelsfeest als vanouds! Wat dhr. Vialle het meest verraste, was het feit dat het leek alsof iedereen elkaar nog dagelijks zag. In een reactie op Facebook schreef hij: “Alsof we nooit van elkaar weg waren geweest en maandag gewoon weer met elkaar aan het werk gingen.”

De positieve reacties die zij hebben mogen ontvangen als organisatie, wijzen erop dat ze met z’n allen een bijzonder mooie tijd hebben beleefd bij Edah Vialle te Beek en Donk.